Acteurs

Jette van der Meij

Jette van der Meij

Volgde conservatorium Jazz en Geïmproviseerde muziek en Academie voor Kleinkunst waar ze samenwerkte met Ad de Bont. Dit resulteerde in muziektheater producties waarvoor zij diverse prijzen ontving. Werkte o.a.met Louis Andriessen, Robert Wilson en Nedly Elstak. Speelde in de musicals “Heyermans”,“ Larry” en” Ti Ta Tovenaar”. Speelt vanaf het begin (1990) Laura in “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Is bijzonder verheugd om na zo’n lange tijd weer samen te werken met regisseur Ad de Bont.

Bartho Braat

Bartho Braat

Bartho Braat studeerde theaterwetenschappen aan de VU. Begon zijn carrière als acteur bij Toneelgroep Centrum. Speelde in tal van films, televisieseries zoals “Zeg ‘ns Aaa” en “Medisch Centrum West” en een aantal buitenlandse krimi’s. Speelde en produceerde eenacters van de Poolse absurdist Slawomir Mrozek. Speelde de rol van Monsieur Dindon in La Cage aux folles”. Comedy en klucht deed hij met o.a. Joop Doderer. Bartho heeft veel films nagesynchroniseerd. Sedert 1991 speelt hij Jef in “Goede tijden, slechte tijden”.

"Gerard : (...) De laatste maanden voor de bevrijding zwierf ik rond, kon niemand meer vertrouwen. Het is een wonder dat ze mij nooit hebben gevonden. Slapen deed ik op de gekste plekken; ik hield me een tijdje schuil op de begraafplaats Père- Lachaise, sliep ’s nachts in een van die mausoleums die rijke nabestaanden voor hun geliefde doden hadden neergezet. Logeren bij een dode, in het begin is dat heel luguber, maar gek genoeg, het went. Uit Script Wies Venmans"